PAINTBALL (Öppet året runt – mot bokning)

Rekommenderad ålder från 12år.

Vi spelar paintball på vår skogsbana som ligger i direkt anslutning till Skellefteå Adventurepark.

Ni utrustas i vår gunshop för att sedan förflytta er till paviljongen i anslutning till banan där allt spel utgår ifrån.

I alla bokningar ingår: Standard paintballmarkör med 200 bollar, paintballmask, camouflageoverall och minst en instruktör/spelledare. Medtag egna handskar.

På plats kan man köpa till uppgraderingar och fler bollar.

KIDS GAME

Rekommenderad ålder från 8år.

De yngre kan också spela paintball hos oss. Det finns också möjlighet att ha barnkalas hos oss. Kolla in den HÄR sidan!

OLIKA SPEL

Capture the flag

Spelet går ut på att ni ska ta er över till motståndarens sida och ta deras flagga för att sedan ta er tillbaka till er bas och samtidigt ska ni försvara er flagga, då motståndaren är ute efter er flagga.

Gatloppet

En vanlig del i svensexa/möhippa eller vid födelsedagar. Personen ni firar, ofta klädd i en rosa kanindress, springer genom området där övriga står uppradade och försöker att träffa den som springer.

Eliminering

Det handlar om att bli sista spelare kvar. Spelas i lag och laget som har the last man standing, vinner spelet.

Center flag

Flaggan är i mitten av spelplanen. Varje lag ska försöka ta den till motståndarens bas. I detta spel brukar det bli livliga fighter kring mittenflaggan.

Last man standing

Detta brukar vara det sista spelet för dagen. Alla spelare startar från mitten av banan och på spelledarens signal har alla några sekunder på sig att ta sig i skydd. Vid nästa signal startar spelet, alla mot alla. Siste spelare kvar på banan blir utsedd stridens segrare.

Vi träffas snart!

Kontakta oss på: info@skellefteaadventurepark.se eller +46(0)910-500 40