HÄR SAMLAR VI DE VANLIGASTE FRÅGORNA VI FÅR

HÖGHÖJDSBANOR / ZIPLINE

Säljer ni presentkort?

Vi säljer värdebevis för höghöjdsbanorna som gäller i två år även om det sker prisändringar. Gå in på vår bokningssida, där går det att köpa presentkort.

Måste man fylla i säkerhetsreglerna?

Ja, det är obligatoriskt för alla som ska klättra i höghöjdsbanorna. Är du under 18 år måste er målsman skriva under formuläret. Det är en del i vårt säkerhetsarbete.

Jag har klättrat förut. Måste jag gå igenom introduktionsbanan igen?

Ja, alla måste passera introduktionsbanan inför vår instruktör för att vi ska se att utrustningen sitter rätt samt att ni kan hantera utrustningen.

Kan jag boka selar till höghöjdsbanan?

På vår bokningssida kan man förboka selar under våra drop-in dagar och även under andra planerade dagar. Skulle det vara fullbokat så har vi även selar som inte går att förboka. Är ni en grupp så går det att klättra utanför våra ordinarie öppettider.

Hur ska man klä sig?

Kläder lämpliga för att klättra, krypa, klänga och svänga i. Vi är i naturen så både smuts, kåda och liknande förekommer längs banorna. Många föredrar ha handskar på sig. Vi säljer enklare handskar i receptionen. Skor som sitter fast på fötterna är ett måste. Har ni med mobiltelefon eller annat löst ska de förvaras i stängda fickor om ni har med dem upp i träden. Har ni ringar, armband, klocka och liknande så ska dessa tas av eller täckas med handske.

Kan vem som helst klättra?

Om du är gravid, har epilepsi eller nack eller ryggproblem måste du själv bedöma om det är lämpligt för just dig att delta på aktiviteten.

Barn under 5 år får inte klättra i våra banor då vi inte har lämplig utrustning för dem.

Vi har en viktgräns på 120kg för att kunna delta i aktiviteten.

VILDMARKSGRUVAN

Hur gör man för att besöka Vildmarksgruvan?

Kom till oss under våra öppettider, lös entréavgift, se guidefilmen innan ni går ned i gruvan. I entréavgiften ingår lån av stövlar, gruvrock, hjälm och ficklampa. Hjälm är obligatorisk. Är ni en grupp går det även att boka ett besök utanför våra ordinarie öppettider.

Kontakta oss på: info@skellefteaadventurepark.se